Onder De Gordel

Uw betrouwbare bron voor alles pro-wrestling

Payback wedstrijden aangekondigd

2 min read

SummerSlam is net afgelopen en er komt al nog een PPV aan, Payback. De show komt precies een week na SummerSlam live op het WWE Network en omdat het al gauw is, zijn er al een aantal wedstrijden vanuit Raw aangekondigd met uitzicht op meer aankongdigingen voor Payback in dezelfde week.

Titelwedstrijden

Allereerst zijn er drie titelwedstrijden aangekondigd: Bayley en Sasha Banks verdedigen hun Women’s Tag Team Championship tegen Nia Jax en Shayna Baszler. Daar aanvullend verdedigt Apollo Crews zijn United States Championship tegen Bobby Lashley aan de kant van Raw. Aan de kant van SmackDown is Bray Wyatt vs Braun Strowman vs Roman Reigns voor de Universal Championship aangekondigd.

De Women’s Tag Title match was zonder bekende uitdager voor SummerSlam bekend, waarbij Jax en Baszler pas op Raw uitdaagden als wapenstilstand voor hun eigen feud.

De US Championship match werd voor Raw bekend waar het verhaal is dat Lashley Crews eerder heeft geblesseerd dankzij zijn Full Nelson submission greep.

Voor de Universal Championship kwam Roman Reigns tijdens SummerSlam terug nadat The Fiend de Championship won. In Reigns’ terugkeer viel hij Strowman en Fiend aan. Tijdens Raw is het aangekondigd dat hij uitdaagt met Strowman voor de Universal Championship met een contractondertekening op SmackDown.

Andere wedstrijd

Maar er is ook een andere wedstrijd bekend. Keith Lee gaat vlak na zijn Raw debuut zijn main roster PPV debuut maken tegen Randy Orton. In zijn debuutmatch ging hij tegen Randy Orton totdat Drew McIntyre Orton aanviel, wat tevergeefs was dankzij (in totaal) drie punt kicks van Orton op McIntyre. Tot nu toe is dit de enige non-titelwedstrijd voor Payback terwijl er de volgende paar dagen meer aankondigingen verwacht zijn.

WWE Payback zendt op zondag op maandagnacht 01:00 uit op het WWE Network met de Kickoff om 00:00.

Geef een reactie