Onder De Gordel

Uw betrouwbare bron voor alles pro-wrestling

Updates over NXT UK

2 min read
updates over nxt uk

Sinds de coronacrisis is de worstelwereld op zijn kop gegaan. Daarom geef ik hier graag updates over NXT UK.

Vele independent shows over de hele wereld werden afgelast en de bedrijven die nog wel shows doen (WWE, AEW en Impact), zenden shows vanuit afgezonderde locaties zonder publiek. NXT UK doet vanaf de Coventry-opnames geen shows meer vanwege de crisis plus de UK lockdown en heeft TakeOver Dublin laten verschuiven naar oktober. Maar er is goed nieuws over de brand.

Stilstand

Volgens Sportskeeda’s Gary Cassidy staan de NXT UK-worstelaars niet stil. UK Performance Centre lessen worden voornamelijk online gedaan door middel van seminars en “Skull Sessions”. Dat is wedstrijdanalyse met trainers zoals o.a. Johnny Saint en William Regal via videogesprekken. Om te blijven werken voor WWE, doen worstelaars mee aan roundtables en interviews. Hierdoor blijven ze scherp ondanks dat ze op dit moment geen wedstrijden mogen doen.

En shows dan?

NXT UK-sterren zijn aan dit moment aan het afwachten totdat ze weer evenementen mogen doen. Er is een plan in werking voor wanneer het weer veilig is om shows te organiseren en de worstelaars staan te popelen om shows te doen. Voor nu staan de volgende opnames van NXT UK TV voor 24 en 25 juli in Glasgow, Schotland en TakeOver Dublin op 25 oktober, maar of ze doorgaan, is de vraag. WWE’s UK-partner in de indies, PROGRESS, start ook pas weer in oktober op.

NXT UK afleveringen zijn in Nederland en België verkrijgbaar op het WWE Network en er komen nieuwe wekelijkse afleveringen op donderdag avond, 21:00.

Meer updates over NXT UK en andere organisaties kan je nog altijd vinden op onze website en sociale media.

Geef een reactie