Onder De Gordel

Uw betrouwbare bron voor alles pro-wrestling

Contractnieuws: Gulak en Flip Gordon ondertekenen nieuwe contracten.

2 min read

Deze week is een goede week wat contracten betreft. Er zijn twee nieuwe contracten ondertekend.

De eerste en grootste naam is Drew Gulak met WWE, maar vergeet ook Flip Gordon niet, wie een contractverlenging met ROH ondertekende voor meerdere jaren.

Drew Gulak

Het verhaal van Drew Gulak’s contractstatus is best dubieus om het te omschrijven. Op 16 mei werd het bekend dat Gulak’s contract verliep nadat hij en WWE niet op tijd overeen waren met heronderhandelingen. Zijn release was ook niet publiekelijk door WWE bekend gemaakt, maar werd stilletjes buiten de SmackDown roster pagina gezet.

De dag daarvoor had hij zijn laatste WWE wedstrijd, een nederlaag tegen zijn tagpartner Daniel Bryan op SmackDown. Op 25 mei maakte Fightful Select bekend dat Gulak weer meedeed aan de SmackDown tapings. Daarbij bevestigde PWInsider dat hij ook een nieuw contract ondertekende met WWE. Gulak was naast SmackDown-ster ook een voormalig NXT Cruiserweight Champion.

Flip Gordon

Over naar een andere promotion, waar Flip Gordon voor meerdere jaren een contractverlenging met Ring Of Honor ondertekent. Dit werd bekend gemaakt tijdens de debuutaflevering van ROH Week By Week en Gordon’s Twitter. Flip’s contract zou dit jaar verlopen, aangezien hij eerst een tweejarig contract had afgesloten in 2018.

Oorspronkelijk kreeg hij title shots op de 13th Anniversary en Supercard of Honor shows, maar vanwege de coronacrisis heeft ROH alle shows tot het einde van juni gecanceld. ROH Week by Week is de promotion’s nieuwsshow tijdens de coronacrisis en is iedere maandag te kijken op YouTube vanaf 19:00 Nederlandse/Belgische tijd.

Geef een reactie