Onder De Gordel

Uw betrouwbare bron voor alles pro-wrestling

WWE 2k Battlegrounds aangekondigd en 2k21 afgelast

2 min read

Zojuist kondigde 2K de volgende WWE game aan, het is geen onderdeel van de mainline WWE 2k serie, maar een sub-game.

Vier dagen nadat WWE aankondigde dat 2k21 niet in ontwikkeling is, kwam 2K met een andere game met de WWE-licentie. WWE 2K Battlegrounds focust zich meer op het arcadegedeelte dan het simulatiegedeelte, wat in de gamestijl gemakkelijk te zien is door middel van de over-the-top Superstar designs, moves en gebieden. Het spel wordt ontwikkeld door Saber Interactive, ook bekend voor NBA’s Playgrounds games.

Het spel is met een teaser trailer aangekondigd. De enige sterren die er tot nu toe in het spel zitten, zijn John Cena, The Rock, Charlotte en Becky Lynch.

En WWE 2k21 dan?

WWE 2k21 werd op 23 april afgelast tijdens WWE’s investors call van het eerste financiele kwartaal. 2K zegt van de ervaringen en feedback over 2k20 geleerd te hebben, wat ze willen toepassen bij de volgende game, wat dit jaar niet wordt uitgebracht (2k22).

WWE 2k20 werd uitgebracht in een slechte staat, waardoor reviewcijfers en verkoopcijfers daalden wat Visual Concepts’ eerste WWE game zonder Yuke’s was. 2k en Visual Concepts zijn wel van plan 2k20 verder te ondersteunen en de servertijd van 2k19 te verlengen.

Praktische details Battlegrounds

WWE 2K Battlegrounds is aangekondigd om in de herfst van 2020 uit te komen. Het is nog niet bekend voor welke platformen de game wordt uitgebracht noch welk precieze datum, maar verwacht de game om in ieder geval uit te komen voor PlayStation 4 en Xbox One. Als de NBA Playgrounds games een voorbeeld zijn, is er ook kans op een Nintendo Switch en PC release.

Geef een reactie