Onder De Gordel

Uw betrouwbare bron voor alles pro-wrestling

TNT Championship Tournament kwartfinales onthuld

2 min read
TNT Championship toernooi kwartfinales

All Elite Wrestling heeft tijdens AEW Dynamite van deze week de laatste vier sterren van het TNT Championship Tournament kwartfinales onthuld. Deze zullen volgende week van start gaan.

Het zijn vreemde tijden. AEW moet het de komende dagen op TV zonder publiek doen en WWE gaat WrestleMania tapen voor een leeg publiek. Om voor wat leven in deze stilte te zorgen, zet AEW wat worstelaars ringside.

De kwartfinales beginnen als eerste met een rematch tussen Shawn Spears en Cody. Deze twee supersterren zijn geen vreemdelingen voor elkaar. Hun vete begon op Fyter Fest toen Shawn Spears een stoel op het hoofd van Cody sloeg. Met nietjes als gevolg. De vete kwam tot een climax op All Out toen Cody Spears pinde met een Cross Rhodes. Nu komen ze terug samen om te strijden voor de nieuwe TNT Championship.

Cody en Spears zijn niet de enigen met een rematch. Sammy Guevara en Darby Allin zullen het ook opnemen tegen elkaar. Beide mannen hebben een topmatch geleverd op AEW Revolution en zijn nu klaar om deze nieuwe titel te winnen. Daarvoor moeten ze eerst door de TNT Championship Tournament kwartfinales.

Kip Sabian en Dustin Rhodes zullen elkaar voor de eerste keer treffen hier op de TNT Championship Tournament kwartfinales. Sabian heeft wel geschiedenis met Dustin’s broer Cody met een wedstrijd op Dynamite. De veteraan Rhodes moet zich natuurlijk niet meer bewijzen, maar Sabian kan wel een serieuze uitdaging worden.

Ten slotte hebben we twee nieuwelingen in AEW. Lance Archer en Colt Cabana. Beide zijn misschien nieuw in AEW, maar beide hebben hun voetdruk al gezet op meerdere andere federaties. Archer werd pas echt gekend na zijn fantastische run in de G1 Climax van NJPW. Cabana heeft ook geschiedenis bij NJPW maar mag zichzelf ook een voormalig NWA kampioen noemen.

De TNT Championship Tournament kwartfinales beginnen volgende week op Dynamite met Shawn Spears vs Cody.

Stay inside and stay safe!

Geef een reactie