Onder De Gordel

Uw betrouwbare bron voor alles pro-wrestling

Onder De Gordel #7 – De West-Vlaamse Leeuw (met Leo Leroi)

1 min read

Opgenomen op 1 maart 2020: In aflevering 5 hadden Jordy en Jari een gesprek met toenmalige SLAM! Champion Daniel Sparks. Deze titel heeft hij jammer genoeg moeten overdragen naar collega Leo Leroi. Jordy heeft deze persoon te pakken gekregen samen met Sam deze keer voor een gesprek over zijn admiratie van Pete Dunne en Randy Orton, hoe Antwerpen reageert op West-Vlaanderen, en het belang van persoonlijke hygiëne in wrestling!

Leo Leroi vertelt ook over hoe hij zijn passie in pro-wrestling heeft ontdekt en waar hij is begonnen alvorens SLAM! kampioen te worden in Pro Wrestling Allstars! Alsook geeft hij een kleine sneak peak naar zijn PWS wedstrijd en vertelt hij over zijn ervaring in Engeland bij de Knight Family!

Laat ons zeker weten wat je er van vond!

1 thought on “Onder De Gordel #7 – De West-Vlaamse Leeuw (met Leo Leroi)

Geef een reactie