Onder De Gordel

Uw betrouwbare bron voor alles pro-wrestling

NJPW New Japan Cup 2020 line-up aangekondigd

2 min read
New Japan Cup 2020

New Japan Pro-Wrestling heeft de line-up aangekondigd voor de eerste ronde van hun jaarlijkse toernooi in de lente, de New Japan Cup 2020. Dit evenement is één van de belangrijkste onderdelen van post-Wrestle Kingdom New Japan.

Jay White als IWGP Heavyweight Champion
Kazuchika Okada, winnaar van New Japan Cup 2019

Vorig jaar versloeg Kazuchika Okada SANADA in de finale om zo een schot te krijgen op Jay White zijn IWGP Heavyweight titel. Okada won deze titel op de G1 Supercard show in Madison Square Garden tijdens WrestleMania-weekend.

Net als vorig jaar zal het toernooi bestaan uit 32 worstelaars. De eerste ronde vindt plaats tijdens vier evenementen op 4, 7, 8 en 9 maart en de tweede ronde op 10, 12, 13 en 14 maart. Terwijl de kwartfinales werden gehouden op 16, 17 en 18 maart. Uiteindelijk vinden de halve finales plaats op 20 maart, met de laatste wedstrijd op 21 maart om de winnaar van de New Japan Cup 2020 te bepalen. NJPW heeft bevestigd dat de winnaar van de New Japan Cup 2020 Tetsuya Naito zal uitdagen voor zijn IWGP Heavyweight en IWGP Intercontinental Kampioenschappen op Sakura Genesis op 31 maart.

Deelnemers

Beginnend van 4 maart zullen we Togi Makabe tegen Jeff Cobb, Tomohiro Ishii tegen Toa Henare, Toru Yano tegen Chase Owens en Colt Cabana tegen Bad Luck Fale zien. Op 7 maart zien we Kazuchika Okada tegen Jay White, Yuji Nagata tegen Minoru Suzuki, Juice Robinson tegen Alex Coughlin en David Finlay tegen Tanga Loa. 8 maart zullen we Hiroshi Tanahashi vs. Taichi, Kota Ibushi vs. Zack Sabre Jr., Will Ospreay vs. Shingo Takagi en Mikey Nicholls vs. SANADA zien. De eerste ronde eindigt op 9 maart, met Hiroyoshi Tenzan vs. YOSHI-HASHI, Karl Fredricks vs. KENTA, Satoshi Kojima vs. EVIL en Hirooki Goto vs. Yujiro Takahashi.

Alle dagen van de Nieuwe Japan Cup 2020 worden live uitgezonden op NJPW World met een optie voor Engels commentaar.

Geef een reactie