Onder De Gordel

Uw betrouwbare bron voor alles pro-wrestling

Undisputed Era en Imperium ontmoeten op Worlds Collide

2 min read
Undisputed Era en Imperium

Undisputed Era treft Imperium in een Eight Man Tag Team match op de Worlds Collide PPV tijdens Royal Rumble weekend!

Het is ondertussen een gekend fenomeen, Worlds Collide, een show waarin superstars van verschillende brands het tegen elkaar opnemen, het concept dit jaar: NXT vs. NXT UK.

Het is de eerste keer dat deze show gepresenteerd wordt als een PPV evenement. En wat nog meer verrast is dat het ook voor het eerst de getrouwde NXT Takeover vervangt tijdens Royal Rumble weekend.

De show krijgt meteen één van de meest langverwachte confrontaties die beide NXT shows kunnen voorschotelen. Undisputed Era zal het opnemen tegen de grootmacht van Imperium in een Eight Man Tag Team Match in de main event van de show!

Undisputed Era en het ‘gouden’ jaar

2019 is een fantastisch jaar geweest voor de kampioenen-factie van Adam Cole, Roderick Strong, Kyle O’Reilly en Bobby Fish. Samen hebben ze alle kampioenschappen in handen op de NXT brand en wonnen ook verschillende ‘Year-End Awards’ om hun ‘gouden’ jaar af te sluiten. Kortom, sinds hun formatie in de zomer van 2017 is Undisputed Era gewoon niet te stoppen.

Hoewel ze hét hotste product zijn op de NXT brand, zullen ze niet houden van wat er bij de UK variant aan het rijzen is. Undisputed Era zal er opnieuw op uit zijn om te laten zien dat hun superioriteit ongerept blijft.

Het rijzende Imperium!

WWE UK kampioen Walter heeft er ook een mooi 2019 opzitten. Hij wist de historische reign van Pete Dunne te kloppen en wist zo geschiedenis te schrijven in het voorjaar. Sindsdien is hij de constante dominante factor op NXT UK met enkele fantastische titelverdedigingen tegen o.a. Tyler Bate en Joe Coffey. Afgelopen november trad hij ook aan bij het NXT team tegen Raw en SmackDown op Survivor Series 2019.

Ondanks deze mooie credenties blijft zijn enige echte trouw zonder twijfel liggen bij het motto “Die Matte ist Heilig!” (de ringmat is heilig). Het motto die hij en zijn Imperium-cohorten Marcel Barthel, Fabian Aichner en Alexander Wolfe beamen.

Voor het destructieve viertal van NXT UK maakt het niet uit hoeveel goud hun tegenstanders hebben. Alles wat Imperium wilt, is de eer en de traditie van de Pro Wrestling sport hoog houden. En zullen zich willen bewijzen als dé dominante factie van het NXT merk.

Welke factie zal overwinnen? Ontdek het wanneer Worlds Collide live wordt uitgezonden tijdens Royal Rumble Weekend op de WWE Network op zaterdag 25 januari 2020!

Geef een reactie