Onder De Gordel

Uw betrouwbare bron voor alles pro-wrestling

NJPW 2020 schema aangekondigd

2 min read
Kota Ibushi G1

De eerste grote show van 2020 is net geëindigd. NJPW Wrestle Kingdom [dag 1] [dag 2] heeft alweer zijn stempel gedrukt en het nieuwe jaar ingezet. Na de show werden de shows van dit jaar aangekondigd. Wij zetten het NJPW 2020 schema even mooi op een rijtje per maand.

Februari

The New Beginning shows zullen dit jaar plaatsvinden in Sapporo en Osaka in Hokkaido Prefectural Sports Center en Osaka-jo Hal respectievelijk. 1 en 2 februari in Sapporo en 9 februari in Osaka.

Maart

In maart is het tijd voor de 45th Anniversary Show in Ota City General Gymnasium in Tokyo. Daarna worden op 21 maart de finales gespeeld van New Japan Cup 2020. De maand wordt afgesloten op 31 maart met Sakura Genesis 2020 in Sumo Hall in Tokyo.

April

Deze maand heeft maar één aangekondigde show. Namelijk Wrestling Satsuma no Kuni. Deze show komt op 29 april naar Kagoshima Arena in Kagoshima.

Mei

Net zoals in april heeft mei ook maar één aangekondigde wedstrijd namelijk Wrestling Dontaku 2020. Dit speelt af op 3 en 4 mei in Fukuoka International Center in Fukuoka.

Juni

Juni wordt een maand om zeker niet te missen met de Best of the Super Juniors finale op 6 juni in Ota City General Gymnasium in Tokyo en Dominion 6.14 op 14 juni in Osaka-jo Hall in Osaka.

Oktober

De meest opmerkelijke aankondiging in het NJPW 2020 schema is dat, door de Olympische Spelen in Tokyo, G1 Climax 30 nu in september/oktober zal plaatsnemen in plaats van juli/augustus.

Geef een reactie