Onder De Gordel

Uw betrouwbare bron voor alles pro-wrestling

Line-ups NJPW New Beginning Tour Shows Bekend

3 min read
NJPW New Beginning

Nu dat WrestleKingdom in het begin van het jaar is afgelopen, er nieuwe kampioenen zijn gekroond en de koers van het nieuwe jaar bekend is, heeft NJPW de matches bekend gemaakt voor hun New Beginning Tour.

New Beginning staat symbool als het nieuwe jaar voor NJPW en is de eerste golf van grotere evenementen voor de federatie. De shows zijn gesplitst in drie shows, waaronder twee in Sapporo en één in Osaka. Alle New Beginning shows zijn live en on demand te zien op NJPW World.

Sapporo

De driedaagse begint met twee dagen in Sapporo op 1 en 2 februari. Met als grootste wedstrijden voor dag 1 een NEVER Openweight Championship match waar Hirooki Goto verdedigt tegen Shingo Takagi en een speciale singles match waar Tomohiro Ishii het opneemt tegen EVIL. Alsook doet Tetsuya Naito mee met een tag match met LIJ teamgenoot SANADA tegen KENTA en Jay White van Bullet Club.

Ook doet IWGP United States Champion Jon Moxley mee aan een tag teamwedstrijd met voormalig Heavyweight Champion Kazuchika Okada tegen Taichi en Minoru Suzuki van Suzuki-gun. Dag 1 begint om 10:00 Nederlandse/Belgische tijd en hieronder staat de volledige card.

 • NEVER Openweight Champion Hirooki Goto vs. Shingo Takagi
 • Tomohiro Ishii vs. EVIL
 • Kazuchika Okada & Jon Moxley vs. Taichi & Minoru Suzuki
 • Tetsuya Naito & SANADA vs. KENTA & Jay White
 • Hiromu Takahashi & BUSHI vs. Ryu Lee & Robbie Eagles
 • Will Ospreay, SHO, YOH & Ryusuke Taguchi vs. Zack Sabre Jr., El Desperado, Yoshinobu Kanemaru & DOUKI
 • Togi Makabe, Tomoaki Honma & Toa Henare vs. Hiroyoshi Tenzan, Manabu Nakanishi & Yota Tsuji
 • Tiger Mask IV & Yuya Uemura vs. Taiji Ishimori & El Phantasmo

Sapporo dag 2

De tweede dag ziet er structureel hetzelfde uit, maar er is een andere championship op het spel en een andere speciale singles match met een paar Young Lion singles matches. Alsook zal Zack Sabre Jr. zijn RevPro British Heavyweight Championship verdedigen tegen Will Ospreay in de pre-main event, terwijl Kazuchika Okada vs Taichi de show zullen afsluiten. Dag 2 begint om 7:00 Nederlandse/Belgische tijd, hieronder staat de volledige card:

 • Kazuchika Okada vs. Taichi
 • RevPro British Heavyweight Champion Zack Sabre Jr. vs. Will Ospreay
 • Tetsuya Naito, SANADA & Hiromu Takahashi vs. KENTA, Jay White & Taiji Ishimori
 • Jon Moxley, SHO, YOH & Ryusuke Taguchi vs. Minoru Suzuki, El Desperado, Yoshinobu Kanemaru & DOUKI
 • Hirooki Goto, Tomohiro Ishii & Robbie Eagles vs. Shingo Takagi, EVIL & BUSHI
 • El Phantasmo vs. Gabriel Kidd
 • Togi Makabe, Tomoaki Honma & Yuya Uemura vs. Hiroyoshi Tenzan, Manabu Nakanishi & Tiger Mask IV
 • Toa Henare vs. Yota Tsuji

Osaka

De laatste stop van de New Beginning tour gebeurt op 9 februari in Osaka en krijgt als main event een dubbele kampioenschapswedstrijd waar Tetsuya Naito allebei zijn IWGP Heavyweight en Intercontinental Championships verdedigt tegen KENTA, wie de kampioen na zijn win op Wrestle Kingdom aanviel en daarna ook op New Year’s Dash.

Dit zijn niet de enige titels die worden verdedigd. Jon Moxley verdedigt zijn United States Championship tegen Suzuki-Gun’s Minoru Suzuki, en Ryu Lee daagt IWGP Junior Heavyweight Champion Hiromu Takahashi uit voor een titelwedstrijd. Ten laatste is er de titelwedstrijd voor de IWGP Junior Heavyweight Tag Team Championship waar SHO en YOH van Roppongi 3K verdedigen tegen El Desperado en Yoshinobu Kanemaru van Suzuki-gun nadat de uitdagers een win over de kampioenen hebben gehaald op New Year’s Dash. Naast titelwedstrijden komt er ook een speciale singles match, SANADA vs Jay White. En natuurlijk een golf tag teamwedstrijden om wedstrijden voor toekomstige shows op te bouwen. Deze show begint om 08:00 Belgische/Nederlandse tijd en hieronder staat de volledige card:

 • IWGP Heavyweight and Intercontinental Champion Tetsuya Naito vs. KENTA
 • IWGP United States Heavyweight Champion Jon Moxley vs. Minoru Suzuki
 • IWGP Junior Heavyweight Champion Hiromu Takahashi vs. Ryu Lee
 • SANADA vs. Jay White
 • Kazuchika Okada & Will Ospreay vs. Taichi & Zack Sabre Jr.
 • Hiroshi Tanahashi, Kota Ibushi, Juice Robinson & David Finlay vs. Tama Tonga, Tanga Loa, Yujiro Takahashi & Chase Owens
 • IWGP Junior Heavyweight Tag Team Champions SHO & YOH defending against El Desperado & Yoshinobu Kanemaru
 • Manabu Nakanishi, Hiroyoshi Tenzan, Satoshi Kojima & Yuji Nagata vs. Togi Makabe, Tomoaki Honma, Toa Henare & Ryusuke Taguchi

Welke wedstrijden kijk jij het meest naar uit? NJPW World kost 999 yen per maand (omgerekend €8,26), waar het aangeraden is om op het begin van de maand te abonneren (anders betaal je dubbel voor een maand).

(bron voor cards: F4Wonline.com)

Geef een reactie