Onder De Gordel

Uw betrouwbare bron voor alles pro-wrestling

WWE TLC 2019: Status

5 min read
WWE TLC 2019

Vanavond start de jaarlijkse TLC Pay-Per-View waar tafels, ladders, en stoelen nog eens van onder het stof worden gehaald voor wel zeven aangekondigde wedstrijden. WWE TLC 2019 is de laatste PPV van het jaar.

Hier is de status van de wedstrijden op de kaart.

Bray Wyatt vs. The Miz

Deze verhaallijn begon toen Daniel Bryan niet kwam opdagen op Miz TV tijdens SmackDown. Bray Wyatt vertelde Miz dat hij niet wist waar Bryan was, maar zei dat hij met Miz wilde “spelen”. Wyatt zei ook dat hij zijn familie mist, maar nu wil hij deel uitmaken van een andere familie. Hij toont een foto van Miz met Maryse en hun kinderen.

Later in de show zag Miz backstage praten met Maryse aan de telefoon terwijl hij langs een donkere kamer liep. Toen hij de kamer binnenliep, stond dezelfde foto op tafel, maar Miz was vervangen door Wyatt. Miz werd toen aangevallen door Wyatt met een Sister Abigail. Later in de show werd bevestigd dat Wyatt het tegen The Miz zal opnemen op WWE TLC 2019.

De aankondiging leek te impliceren dat Bray Wyatt niet als “The Fiend” naar TLC zou gaan.

TLC match: Roman Reigns vs. King Corbin

King Corbin en zijn goons, Robert Roode en Dolph Ziggler, hebben het leven van Roman Reigns de afgelopen weken tot een hel gemaakt. Verwacht dat de voormalige Universal Champion de wedstrijd zal domineren. De hardcore-bepaling zal Reigns en Corbin een interessante confrontatie laten aangaan, maar of ze het de fans kunnen laten investeren in de verhaallijn is een van de grotere vragen voor de fans die naar de show gaan.

Of je nu fan bent van Reigns of niet, hij is één van de meest verhandelbare sterren in het bedrijf en zal worden geboekt in de grootste wedstrijden van het jaar. Met Royal Rumble op de kalender, begint het creatieve team van WWE het momentum van Reigns op te bouwen om dan de Royal Rumble te winnen. Dit kan aanzetten tot een titelwedstrijd tegen Bray Wyatt.

Tables match: Rusev vs. Bobby Lashley

Terwijl de Rusev-Lashley-vete erin slaagt Rusev weer bij de fans te krijgen en Lana luidruchtig uitgejouwd wordt, zou de meerderheid toch liever een einde zien aan dit verhaal. De bepaling van een tables match zorgt ervoor dat een superster kan verliezen zonder daadwerkelijk gekwetst te worden door de boeking.

Women’s Tag Team Championship TLC match: The Kabuki Warriors (c) vs. Becky Lynch & Charlotte Flair

Becky Lynch en Charlotte Flair probeerden de afgelopen weken allebei de Kabuki Warriors alleen op zich te nemen, en elke keer werden de twee in elkaar geslagen.

De laatste poging vond deze week plaats toen Lynch Asuka en Kairi Sane uitdaagde voor een handicapmatch, maar het ging mis toen de WWE Women’s Tag Team Champions wapens ranselden en “The Man” buiten de ring aanvielen. Dit culmineerde in het feit dat Sane de InSane Elbow op Lynch vanaf het bovenste touw door een tafel sloeg en de wind uit de Raw Women’s Champion sloeg. Het paar sprong toen Flair van achter de backstage en kondigde vervolgens aan dat ze hun titels tegen beide vrouwen aan de lijn wilden zetten op WWE TLC 2019.

SmackDown Tag Team Championship: The New Day (c) vs. The Revival

De leden The New Day zijn geen onbekenden voor het vermaken van de fans als onderdeel van een tag-teamwedstrijd. Ze zijn momenteel zever keer tag teamkampioenen. Op WWE TLC 2019 staan ze voor een grote uitdaging met The Revival in een ladder match.

Na SmackDown spraken Kofi Kingston en Big E met hun tegenstanders via een een interview met Cathy Kelley. Big E bracht naar voren hoe sommigen hebben gezegd dat de WWE Tag Team-divisie is afgekoeld. Hij zei dat een ladder match precies is wat ze nodig hebben om het een boost te geven.

Raw Tag Team Championship Open Challenge

Na een rotsachtige start die werd gemarkeerd met een korte run als The Viking Experience, zijn Erik en Ivar, beter bekend als The Viking Raiders, nu de WWE Raw Tag Team Champions. Fans kenden hen voorafgaand als War Machine en na hun eerste debuut in NXT, stonden ze bekend als War Raiders. Beide mannen hebben het afgelopen jaar meerdere naamswijzigingen overleefd en vonden succes op Monday Night RAW.

Het werd onthuld op WWE Backstage dat de RAW Tag Team Champions een open uitdaging houden voor elk tagteam dat hen wil opnemen voor hun titels bij WWE TLC 2019.

Een open uitdaging is een schip om nieuw talent te introduceren, of talent dat mogelijk stagneert, een platform te zijn om hun talent te tonen. WWE heeft een uitgebreid tag-teamrooster, het probleem is het onvermogen om elk tag-team geloofwaardig te maken voor de fans.

De meest voor de handligende teams zijn The OC, Street Profits, en AOP. Al zou Heavy Machinery ook geen slechte keuze zijn. Of zouden The Usos hun terugkeer maken op deze show?

Aleister Black vs. Buddy Murphy

In hun nog vroege, maar bloeiende WWE-carrière hebben beide mannen geweldige prestaties geleverd. In veel opzichten diende 2019 als een uitbraakjaar voor beide mannen.

Murphy bood de tweede helft van zijn Cruiserweight Championship-heerschappij aan in het eerste deel van het jaar voordat hij kort doorging naar SmackDown, die werd getoond in memorabele wedstrijden tegen Roman Reigns en Daniel Bryan.

Black is ondertussen ongeslagen gebleven in de singles competitie en nog nooit zozeer vastgemaakt of ingediend sinds het is opgeroepen van NXT. Om nog maar te zwijgen, hoewel hij er niet in slaagde de SmackDown Tag Titles vast te leggen met Ricochet, had hij zijn aanwezigheid bekend bij WrestleMania in wat misschien een op zichzelf staande wedstrijd was om een ​​show te stelen.

WWE TLC 2019 is vanavond te zien op het WWE Network.

Geef een reactie