Onder De Gordel

Uw betrouwbare bron voor alles pro-wrestling

WWE Starrcade 2019 Resultaten

3 min read
WWE Starrcade 2019

Afgelopen zondag zond het WWE Network live uit met een paar wedstrijden van Starrcade 2019!

Deze show was vroeger (onder WCW) de tegenpool van WrestleMania, maar sinds dat WCW opgekocht werd door WWE, werd de shownaam niet meer gebruikt tot aan 2017 toe voor een niet-uitgezonden liveshow. In 2018 werd Starrcade voor het eerst in achttien jaar uitgezonden, maar dat was toen van tevoren opgenomen. De 2019 editie is live uitgezonden, maar is maar een deel van de algehele show.

Eerste Resultaten

Kevin Owens trapt Starrcade 2019 af met The Kevin Owens show met Starrcade-pionier en 16 keer World Champion Ric Flair. Flair begint met het bedanken van andere legenden zoals Harley Race en Dusty Rhodes en dat er een hele lijst van worstelaars backstage zijn die net zo graag de beste worstelaar willen zijn als hij wilde toen hij 35 was. Owens en Flair waren op het punt samen te woo’en, toen Gallows en Anderson het feestje onderbrak omdat ze liever willen dat het om hunzelf zou gaan in plaats van het verleden. Na wat heen en weer te gaan, kwamen Street Profits om OC uit te dagen voor een wedstrijd.

Street Profits versloegen The OC in 8:30 door een spinebuster-frog splash combinatie. De wedstrijd was een doorsnee tagwedstrijd, maar was niet de beroerdste. Na de wedstrijd deed Montez Ford Ric Flair na uit eerbetoon.

Sasha Banks praat met Bayley backstage over hun Tag Team Championship wedstrijd die eraan komt.

WWE Women’s Tag Team Championship: The Kabuki Warriors versloegen Bliss/Cross, Banks/Bayley en Lynch/Charlotte om de titels te behouden in 13:30 door Asuka’s Asuka Lock op Nikki Cross. De wedstrijd was oke om naar te kijken, met een goede eindsprint.

Bobby Lashley vs Rusev was op het punt te beginnen, maar Lana begon met praten voordat Rusev zijn entree kon maken. Ze had het over Lashley en het feestseizoen, maar zei ook dat er geen wedstrijd zal komen, omdat ze een dwangbevel heeft ingediend. Lashley won door forfeit, maar Kevin Owens onderbrak het feestje om Lashley zelf uit te dagen.

Bobby Lashley versloeg Kevin Owens door diskwalificatie in 9:30 vanwege dat Rusev Lashley aanviel. De twee vochten zelfs even in het publiek, maar eindigde in de ring waar Rusev Lashley met een kendostok en klapstoel sloeg en zegeviert in de ring terwijl de show eindigde.

Dark Matches

Naast het bovenstaande gedeelde dat werd uitgezonden, werden er meer wedstrijden niet uitgezonden. Dit is bovendien een houseshow, wat normaal niet wordt uitgezonden. Hier zijn de resultaten van de wedstrijden die niet waren uitgezonden (de eerste twee voor de uitzending en vijf na de uitzending).

  • Seth Rollins versloeg Erick Rowan.
  • WWE Intercontinental Championship: Shinsuke Nakamura versloeg The Miz om de title te behouden.
  • Aleister Black versloeg Andrade. Na de wedstrijd zei Andrade dat hij niet klaar was, maar nu wel, dus daagt hij iemand anders uit.
  • Ricochet versloeg Andrade.
  • Randy Orton versloeg AJ Styles.
  • Roman Reigns versloeg King Corbin.
  • WWE Universal Championship Steel Cage: The FiendBray Wyatt versloeg Braun Strowman om de title te behouden.

Het uitgezonden gedeelte van de show is voor de liefhebbers op het WWE Network terug te kijken.

Meer verhalen

Geef een reactie