Onder De Gordel

Uw betrouwbare bron voor alles pro-wrestling

R-Truth verliest en wint de 24/7 Championship terug

1 min read
R-Truth

Afgelopen maandag op Raw heeft R-Truth de 24/7 Championship ringside verloren, maar nadat Raw stopte met uitzenden had hij het kampioenschap teruggewonnen.

Listige manier

Nadat Andrade vs Eric Young afrondde, rende R-Truth van de stage naar het publiek. Hierbij werd hij tegemoetgekomen door NASCAR’s Kyle Busch, die hem meehielp met het afschudden van uitdagers door ze langs Truth heen te laten lopen. Maar dat bleek een list, want NASCAR-commentator Michael Waltrip bleek een scheidsrechtersuniform aan te hebben. Kyle rolde Truth op en won de titel, de video van dit gebeurtenis staat hieronder.

Boontje komt om zijn loontje

Maar dit kreeg snel een staartje. Busch werd tijdens een zegevierende foto shoot na Raw onderbroken door Truth, wie een eigen scheidsrechter heeft meegenomen en rolde Busch op om de 24/7 Championship voor de vierentwintigste keer te winnen. Hieronder staat de video.

Dit was niet de eerste keer dat een non-WWE ster de 24/7 Championship heeft gehouden. Want sportmannen zoals NBA’s Enes Kanter en Fox Sports commentator Rob Stone, en celebrities zoals dj Marshmello hebben ook het kampioenschap gewonnen.

Geef een reactie