Onder De Gordel

Uw betrouwbare bron voor alles pro-wrestling

Luke Harper, Sin Cara, en The Ascension krijgen release

2 min read
Luke Harper, Sin Cara, en The Ascension

WWE liet weten op hun website dat Luke Harper, Sin Cara, en The Ascension (Konnor & Viktor) hun releases werden aanvaard.

Luke Harper had in april al laten weten op Twitter dat hij een release had aangevraagd. Maar door een polsoperatie werd zijn contract verlengt tot begin 2020. Harper werd in september en oktober nog gezien op TV, maar verdween dan weer kort erna. Nu heeft hij toch zijn release gekregen.

Vorige maand vroeg Sin Cara zijn release aan en deze werd vandaag ook aanvaard. Sin Cara had naar verluidt nog ongeveer drie jaar over op zijn contract, maar vorige maand berichtte WWE dat ze een release zouden overwegen. Cara keerde onlangs terug van een knieoperatie en werd gebruikt voor een vete met Carolina tegen Andrade en Zelina Vega.

Viktor en Konnor van The Ascension zijn de laatste nieuwe in de lijst van WWE releases. De laatste keer dat we The Ascension zagen op TV was begin dit jaar. Na april verdwenen ze weer.

Het is nog niet geweten waar Luke Harper, Sin Cara, en The Ascension heen gaan.

Geef een reactie