Onder De Gordel

Uw betrouwbare bron voor alles pro-wrestling

PWA CatchoRama: Status

5 min read
PWA CatchoRama

Bron: Facebook

Morgen 9 november komt Pro Wrestling Allstars met alweer een groot evenement, namelijk PWA CatchoRama waar verschillende titels zullen worden verdedigd.

PWA Queen of Diamonds Championship: Jami Sparx (c) vs. Delia vs. Lexa Valo vs. Emily Sauvage

Toen Jami Sparx in november vorig jaar de titel won van Audrey Bride, heeft ze deze succesvol kunnen verdedigen tegen Amale Winchester op PWA Sole Survivor III en tijdens een scramble match in het Verenigd Koninkrijk. Nu staat ze voor wel drie tegenstanders die wel heel graag deze titel naar huis zou willen nemen.

Eén van haar uitdagers is Emily Sauvage. Als de Belg in deze internationale fourway match, daagt zij Jami Sparx uit nadat ze haarzelf heeft kunnen bewijzen in de PWA ring tegen worstelaars zoals Priscilla, Asriel Walker, en Remy Avery. Alsook nam ze deel aan de derde Sole Survivor en de Battle Royal wedstrijd tijdens PWA School is Out.

Lexa Valo zal voor de eerste keer in de PWA ring staan. Ze wordt gezien als Duitsland’s snelst rijzende ster en heeft in de ring gestaan in het Verenigd Koninkrijk, Hongarije, Nederland en Oostenrijk. Ze is al even de manager van “Manticore” Toby Blunt, maar zal op 9 november afzakken naar Boom voor PWA CatchoRama.

De laatste deelneemster in deze wedstrijd is de Française Delia. Zij was actief bij verschillende organisaties in Frankrijk, België en Italië. Vorig jaar kreeg ze ook de kans om mee te doen met de WWE Try-Outs in Duitsland.

Wie zal de titel mee naar huis nemen? Zal Emily Sauvage de eerste Belgische zijn die deze titel veroverd of wordt het toch één van de internationale sterren?

PWA Queen of Diamonds Championship
Bron: Facebook
Mauro Wit & Plague Sullivan & Rami Romeo vs. Mr Williams & John Francis & Rocky Jones (w/ Miss Hayes)

Tijdens PWA Beware of the Dragon versloeg Plague Sullivan naast Rocky Jones ook Randy Van Der Wolf en Rob Raw in een fourway match. De leden van Student Union waren niet te spreken over het verlies van Jones en besloten om Sullivan aan te vallen. Gelukkig kreeg Sullivan hulp van Rami Romeo en Mauro Wit. Zij vonden het maar zielig dat Student Union altijd maar in groep aanvalt. Dus daagden ze hen uit voor een wedstrijd op PWA CatchoRama. Rocky Jones en Miss Hayes waren als enige aanwezig op dat moment maar Jones aanvaardde dan ook de uitdaging in naam van de hele Student Union.

PWA CatchoRama 6 man tag
Bron: Facebook
PWA Tag Team Championship: Rob Raw & Rex Rage vs. Spike Bones & Jason TNK (w/ Nina)

Warriors of the World Rob Raw en Rex Rage hebben samen al meer dan 700 dagen op hun naam als PWA Tag Team Champions. Zij zullen hun titels verdedigen tegen ‘The Real Heroes’ Spike Bones en Jason TNK.

The Real Heroes maakten als tag team hun debuut bij PWA tijdens Sole Survivor III in een titelwedstrijd tegen Rex Rage & Rob Raw en de Student Union (John Francis & Rocky Jones). Ze krijgen een kans op de titels door Belial & Black Eagle te verslaan op PWA Beware of the Dragon.

PWA Tag Team Championship
Bron: Facebook
SLAM! Wrestling Academy Championship: Daniel Sparks (c) vs. Lara Aslan vs. Leo Leroi vs. Steve Venom

Op PWA Beware of the Dragon werden de deelnemers van deze wedstrijd bepaald. Daniel Sparks moest het opnemen tegen Asriel Walker, Lara Aslan tegen Remy Avery, Leo Leroi tegen Mauro Wit, en Steve Venom tegen Dante Mercer.

Daniel Sparks wist met succes zijn titel te verdedigen tegen Asriel Walker in het main event van PWA Beware of the Dragon.

Steve Venom wist Dante Mercer te kloppen na een verrassende overwinning van Mercer tijdens de vorige show. Tegelijkertijd lukte het Leo Leroi om Mauro Wit te verslaan.

De laatste wedstrijd was niet gemakkelijk voor Lara Aslan. Haar tegenstander Remy Avery bleek niet veel moeite te hebben met Aslan. Met de hulp van Asriel Walker maakten ze het heel moeilijk voor haar. Walker werd snel weggejaagd door Daniel Sparks. De scheidsrechter werd daardoor afgeleid en zo kregen Steven Venom en Leo Leroi de kans om in de ring te stappen en met een stoel Remy Avery bewusteloos te slaan. Zij geloven dat Aslan een veel gemakkelijkere tegenstander zou zijn dan Avery.

En zo werden de vier deelnemers bepaald voor de SLAM! titel op PWA CatchoRama.

SLAM! Championship
Bron: Facebook
PWA DareDevil Championship: Ruby Radley (c) vs. Scotty Valentine

Ruby Radley won de vacante titel tijdens PWA Boiling Point in een wedstrijd tegen Scotty Valentine en Spike Bones. Die titel heeft ze daarna dan nog verdedigd tijdens PWA Sole Survivor III tegen voormalige kampioen Benjamin Van Es en Scotty Valentine.

‘Sexy’ Scotty Valentine had genoeg van threeway wedstrijden en vond dat hij recht had op een singles wedstrijd tegen Radley voor de PWA DareDevil titel.

PWA DareDevil Championship
Bron: Facebook
PWA European Allstars Championship: Fabulous Nicky (c) vs. Tamas Szabo

Door als laatste te eindigen op de tweede editie van de PWA Sole Survivor wedstrijd won Tamas Szabo de PWA European Allstars titel van vorig kampioen Rex Rage. Szabo verdedigde zo de titel nog tegen Mike Schwarz, Rami Romeo en Saxon Huxley op PWA 10 Year Anniversary en won dan ook nog tegen Fabulous Nicky met een DQ op PWA Seek And Destroy. Nitro verloor de titel tegen Nicky op PWA Boiling Point in een No-DQ wedstrijd met de hulp van Gabriel Angelfyre.

Szabo was niet te spreken over de acties van Angelfyre. Op Sole Survivor wees Angelfyre Zafar Ameen aan als vertegenwoordiger tegen Szabo. De verliezer treedt als eerst aan in de Sole Survivor wedstrijd terwijl de winnaar als laatste zal aantreden. Met hulp van Angelfyre won Ameen deze wedstrijd en zal Szabo als laatste de Sole Survivor wedstrijd aantreden.

Als laatste aantreden was geen probleem voor Tamas Szabo want hij won deze wedstrijd en won zo ook de Catch Cup. Deze zal hij gebruiken tijdens CatchoRama voor een revanche tegen Fabulous Nicky.

PWA European Allstar Championship
Bron: Facebook

UPDATE: Tamas Szabo heeft wegens onvoorziene omstandigheden op weg naar de luchthaven zijn vlucht naar België gemist. De wedstrijd wordt nu een threeway match tussen Fabulous Nicky, UFO Joe, en Tristan Archer.

Bron: Facebook

Naast deze aangekondigde wedstrijden zijn er nog drie worstelaars aangekondigd die ook een verschijning zullen maken.

Tristan Archer

De Fransman Tristan Archer komt terug naar de Allstars ring. Archer is gekend voor zijn deelname aan de WWE Cruiserweight Classic. Hij hield al verscheidene titels zoals de WrestlingKULT Championship en twee keer de ICWA Heavyweight Championship. Op dit moment houdt hij de cOw Tag Team Championship samen met Durancon, de AYA Catch Championship, en de APC Championship.

Tristan Archer
Bron: Facebook
Gridlock

De PWA fans kregen Gridlock voor de eerste keer te zien op PWA Beware of the Dragon tegen Colin Williams. Als voormalig FWF Flemisch Champion en FWF World Wrestling Champion wil hij zijn kunnen tonen op PWA CatchoRama.

Gridlock
Bron: Facebook
UFO Joe

‘The Space Invader’ UFO Joe is een nieuw gezicht binnen Pro Wrestling Allstars maar heeft in Nederland zichzelf al bekend gemaakt door middel van zijn excentrieke verschijning.

UFO Joe
Bron: Facebook

PWA CatchoRama vindt plaats op 9 november in Het Feestpaleis in Boom.

Geef een reactie