Onder De Gordel

Uw betrouwbare bron voor alles pro-wrestling

Relentless main event aangekondigd

2 min read
Relentless Main Event

Bron: Facebook

Relentless heeft aangekondigd dat Mark Haskins het in het main event zal opnemen tegen niemand minder dan indie legende Matt Cross.

Matt Cross is zeker geen onbekende in de wrestling scene. Als M-Dogg 20 begon hij zijn carrière op de independent scene en won hij meerdere kampioenschappen. In 2002 maakte hij zijn debuut bij Combat Zone Wrestling en in 2006 ging hij bij Ring of Honor aan de slag. Voor hij terug naar de indie scene ging heeft hij ook nog meegedaan met WWE Tough Enough.

Vorig jaar heeft Matt Cross de show All In mogen openen tegen MJF. Deze show werd georganiseerd door Cody en The Young Bucks. Dit maakte natuurlijk de weg vrij voor AEW. Als hij geen indie shows heeft is hij ook actief bij Lucha Underground.

Zijn tegenstander Mark Haskins heeft ook mooi zijn sporen verdiend bij onder andere IPW, Dragon Gate, TNA, Progress, PWG, Defiant en Ring of Honor.

Bij IPW won hij ook meerdere kampioenschappen en vormde een team samen met Joel Redman genaamd The Thrillers. Het team had wedstrijden bij onder andere wXw en OPW. In IPW verloren ze de Unified British Tag Team Championships tegen Marty Scurll en Zack Sabre Jr. In Progress won hij ook de World Championship en de Tag Team Championship samen met Jimmy Havoc.

Haskins is nu actief bij Ring of Honor als een lid van Lifeblood samen met Juice Robinson, Bandido, David Finlay en Tracy Williams.

Tickets voor Relentless zijn nog steeds te koop via het Facebookevenement

Hier is de voorlopige card van Relentless1: The one where he got his head kicked in:

Fans Bring The Weapons Death Match

Big F’n Joe vs. Crimson

Tornado Tag Team Match

Rivality vs. The N.I.C. vs. Work Hard Play Hard

Kafka Kup Invitational

Josef Kafka vs. Timmy Force

International Fatal Four Way

The OJMO vs. Alex Curly vs. Connor Mills vs. Mikey Divechio

Haat Society Open Challenge

Durancon vs. Daniel Sparks

Mark Haskins vs. Matt Cross

Geef een reactie