Onder De Gordel

Uw betrouwbare bron voor alles pro-wrestling

PWA Beware Of The Dragon titelwedstrijd officieel

2 min read
PWA Beware of the Dragon

Bron: facebook.com

Pro-Wrestling Allstars heeft op hun Facebookpagina laten weten dat Daniel Sparks zijn SLAM! Championship zal verdedigen tegen Asriel Walker op PWA Beware Of The Dragon.

Bron: facebook.com

Met meer dan 300 dagen als SLAM! Champion en meer dan 200 dagen als PWS Tag Team Champion op zijn naam is Daniel Sparks een grote favoriet binnen de wrestlingscene in de Benelux. Sparks won de titel van Jason TNK op PWA New Blood Rising en heeft sindsdien al meerdere titelverdedigingen op zijn naam staan tegen John Francis, Leo Leroi, Steve Venom, en Mr. Williams.

In Nederland is hij zeker ook geen onbekende. Samen met Scotty Valentine won hij als Sexy Dragons de vacante PWS Tag Team Championship tegen Maverick Rennson en Rick Salem. Niet lang daarna verloren ze de titel tegen Joel Vox en Rami Romeo op PWS 10 Year Anniversary om die dan drie maanden later terug te winnen op PWS Showdown 42. Sindsdien zijn ze niet meer te stoppen.

Dit wordt Sparks zijn vijfde titelverdediging.

Zijn tegenstander wil koste wat kost de titel veroveren. Asriel Walker begon als tag teamworstelaar samen met Sam Bellamy bij SLAM! Wrestling Academy. Naast hun debuut tegen George Meddleson en Scotty Valentine op PWA The Next Level hebben ze ook nog samen in de ring gestaan in de 30 Man Sole Survivor Match voor de PWA European Championship en ook nog tijdens PWA 10 Year Anniversary in de Catch Cup ’18 Trophy Match.

Bron: facebook.com

Walker en Bellamy hadden al maanden te maken met een mysterieuze aanvaller die zich uitte als televisiekanaal Channel 13. Dit hield Walker namelijk niet tegen om zijn kunnen te tonen tegen Steve Venom op PWA New Blood Rising en tegen Raw Rage samen met Rocky Jones op PWA Seek and Destroy. PWA Boiling Point was het punt waar Channel 13 zich bekend maakte. Walker en Bellamy hadden een tagwedstrijd tegen de Soldiers of Fortune. Na een zogenaamde blessure van Walker, lukte het Bellamy niet om de soldiers te kloppen. Na de wedstrijd werd door middel van een video bekend gemaakt dat Walker zelf achter te aanvallen zat en viel zo Bellamy nog eens aan met een stoel. Dit was de start van een ware vete tussen te twee mannen.

Deze wedstrijd zal deel uitmaken van een fourwaywedstrijd die op 9 november op PWA Catchorama zal plaatsvinden. De winnaar zal het opnemen tegen de winnaars van Leo Leroi vs. Mauro Wit, Lara Aslan vs. Remy Avery, en Steve Venom vs. Dante Mercer.

PWA Beware of the Dragon zal plaatsvinden in Brasserie de Schorre in Boom op 29 september.

Geef een reactie