Onder De Gordel

Uw betrouwbare bron voor alles pro-wrestling

Vier nieuwe namen voor NJPW Super J-Cup

2 min read
rocky-clark

Bron: NJPW

New Japan Pro-Wrestling heeft op hun website alweer een set namen aangekondigd voor de NJPW Super J-Cup op 22, 24, en 25 augustus.

Vorige week kondigde NJPW aan dat Amazing Red, YOH, en BUSHI meedoen aan het toernooi.

Rocky Romero

Als Black Tiger is hij voormalig IWGP Junior Heavyweight Champion en acht keer IWGP Junior Heavyweight Tag Team Champion. Hij deed mee aan zijn eerste Best of the Super Junior toernooi dit jaar en daagde El Phantasmo uit voor de Britisch Cruiserweight Championship op Southern Showdown in Melbourne.

Clark Connors

Hij daagde Jushin Thunder Liger uit op Lion’s Break Project 1 in Anaheim, daarvoor maakte hij zijn debuut op Fighting Spirit Unleashed in september 2018. Hij was te zien in de G1 Climax 29 tour samen met mede LA Dojo lid Karl Fredericks.

Jonathan Gresham

Als Ring of Honor superster heeft hij voor het eerst geworsteld bij NJPW op Honor Rising Japan. Hij ging 4-5 tijdens de Best of the Super Juniors toernooi.

Soberano Jr.

Samen met Dragon Lee en Caristico zal hij CMLL vertegenwoordigen tijdens de NJPW Super J-Cup. In 2018 deed hij mee met de Super Junior Tag League samen met Volador Junior. Hij is de huidige Mexican National Welterweight Champion, een titel die hij al twee jaar draagt.

De eerste twee avonden van het toernooi zijn al volledig uitverkocht.

Geef een reactie