Onder De Gordel

Uw betrouwbare bron voor alles pro-wrestling

Status: NXT TakeOver Toronto II

3 min read
NXT Takeover Toronto

Bron: WWE

Deze nacht is het zover. De tweede NXT TakeOver in Toronto start met welgeteld 6 wedstrijden op de kaart.

Hier is de status van de komende NXT TakeOver: Toronto II.

NXT Breakout Tournament Finals: Jordan Myles vs. Cameron Grimes

Voormalig Impact Wrestling X-Division Champion Trevor Lee, die nu als Cameron Grimes de ring betreed, gaat naar de finale van de allereerste NXT Breakout Tournament na een winst tegen Bronson Reed.

Grimes versloeg Isaiah “Swerve” Scott in de eerste ronde en Bronson Reed in de tweede. Hij zal het opnemen tegen Jordan Myles, voorheen bekend als ACH, die de charismatische Angel Garza en Boa versloeg op zijn weg naar de finale. De twee sterren zullen botsen op NXT Takeover: Toronto.

Candice LeRae vs. Io Shirai

Na het verlies tegen Shayna Baszler in een steel cage, liet Io Shirai weten dat ze niet gediend is met hoe Candice LeRae haar gedraagt en geeft haar de schuld voor dit verlies. Bij deze kondigt NXT deze wedstrijd aan.

NXT Tag Team Championship: The Street Profits (c) vs. Bobby Fish & Kyle O’Reilly

Na het winnen van de titels op NXT Takeover 25 zoeken Montez Ford en Angelo Dawkins nieuwe uitdagers. Bobby Fish en Kyle O’Reilly van The Undisputed Era willen natuurlijk een kans op de titel die ze zelf al meerdere keren hebben gewonnen.

NXT North American Championship: Velveteen Dream (c) vs. Pete Dunne vs. Roderick Strong

Een paar weken geleden werd Velveteen Dream gepind door Roderick Strong in een six-manwedstrijd. Strong gelooft zo dat hij op de eerste plaats staat voor een kans op de North American Championship. Strong is niet de enige die zijn zinnen heeft gezet op de titel. Voormalig NXT UK Champion “The Bruiserweight” Pete Dunne zal ook deel uitmaken van de wedstrijd en zal er een triple threatwedstrijd van maken.

NXT Women’s Championship: Shayna Baszler (c) vs. Mia Yim

Sinds haar debuut in NXT, is Shayna Baszler niet te stoppen. Sinds het herwinnen van de titel op WWE Evolution heeft ze elke keer de titel succesvol kunnen verdedigen met bijna 300 dagen op haar naam.

Mia Yim heeft haar zinnen gezet op de titel na het rijgen van een aantal continue overwinningen. Nadat Baszler koos om Yim te ontwijken, werden Marina Shafir en Jessamyn Duke aangevallen door Yim in het WWE Performance Center. Dit zorgde voor een call-out van Baszler en zo ook een wedstrijd op Takeover.

NXT Championship 2-Out-Of-3 Falls: Adam Cole (c) vs. Johnny Gargano

Adam Cole en Johnny Gargano hebben een paar weken geleden hun stipulations vrijgegeven. Cole koos voor een “classic old school wrestling match” en Gargano ging voor een street fight. Als er een derde fall komt, zal William Regal de derde stipulation kiezen.

Meer verhalen

Geef een reactie