Onder De Gordel

Uw betrouwbare bron voor alles pro-wrestling

Drie nieuwe namen voor NJPW Super J-Cup

2 min read
Super J-Cup

Bron: NJPW

New Japan Pro-Wrestling heeft drie nieuwe namen aangekondigd voor de Super J-Cup op 22, 24, en 25 augustus.

NJPW kondigde vorige week de eerste drie namen aan voor het toernooi. Namelijk TJP, SHO, en Dragon Lee. Vandaag heeft NJPW drie nieuwe namen aangekondigd.

Ryusuke Taguchi

Huidig regerende NEVER Openweight 6-Man Tag Team Champion, Ryusuke Taguchi was deel van de laatste twee Super J-Cup toernooien. In 2009 versloeg hij GENTARO in de eerste ronde, Koji Kanemoto in de kwartfinales, om dan te verliezen tegen de uiteindelijke winnaar Naomichi Marufuji in de halve finales. In 2016 versloeg hij Daisuke Harada in de eerste ronde om dan te verliezen tegen uiteindelijke finalist Yoshinobu Kanemaru.

Hij is tweevoudig IWGP Junior Heavyweight Champion, heeft zes keer de IWGP Junior Tag Team Championship gewonnen, en won drie keer de NEVER Openweight 6-Man Tag Team Championship.

Taji Ishimori

Bullet Club lid Taiji Ishimori deed mee aan de Super J-Cup in 2016 en werd in de eerste ronde al verslagen door uiteindelijke winnaar KUSHIDA.

Hij is voormalig IWPG Junior Heavyweight Champion en NEVER Openweight 6-Man Tag Team Champion. Hij is de helft van de huidige IWGP Junior Heavyweight Tag Team Champions.

Caristico

Dit is de eerste keer dat Caristico zal meedoen met het toernooi. Caristico was deel van een tag team match met Titan en Volador Junior tegen Euforia, Ultimo Guerrero, en Gran Guerrero op de laatste avond van het toernooi in 2016.

De eerste twee avonden van het toernooi zijn al volledig uitverkocht.

Geef een reactie