Onder De Gordel

Uw betrouwbare bron voor alles pro-wrestling

Billy Corgan kondigt TV opnames aan voor NWA

2 min read
Featured Video Play Icon

NWA President Billy Corgan heeft laten weten – via een Youtube video – dat de National Wrestling Alliance zal beginnen met de opnames van een stand-alone TV show.

Sinds de NWA werd overgekocht door de frontman van de Smashing Pumpkins hebben ze hard gewerkt om de organisatie terug op te bouwen. Dit hebben ze gedaan met behulp van partner promoties zoals Ring of Honor.

Corgan benadrukte het belang van opnemen voor een studiopubliek. “Het ding dat in mijn hoofd opvalt bij het worstelen in de studio, met name in de jaren zeventig en tachtig, was dat alles kon gebeuren. Je had mensen die heel vroeg in de ochtend opstonden en het had een echt gevoel van chaos en anarchie. Ik denk dat het me echt heeft verkocht – als fan – dat er een element van gevaar was en dat er iets kon gebeuren. Ik wil dit terugbrengen.”

De huidige NWA World Heavyweight Champion is Nick Aldis en de huidige NWA World Women’s Champion is Allysin Kay. James Storm is de huidige NWA National Heavyweight Champion terwijl PCO en Brody King van Villain Enterprises de huidige NWA World Tag Team Champions zijn.

De opnames zullen in september en oktober in Atlanta plaatsvinden maar de specifieke locatie van deze opnames werd niet aangekondigd in de video.

Geef een reactie