Onder De Gordel

Uw betrouwbare bron voor alles pro-wrestling

Twee nieuwe namen voor AEW Fight For The Fallen

1 min read

Bron: Twitter

AEW heeft aangekondigd dat Dr. Britt Baker en Bea Priestly in actie te zien zullen zijn op Fight For The Fallen deze zaterdag op zondag.

Het is nog niet geweten met wie ze een wedstrijd zullen hebben, en of het tegen elkaar zal zijn. AEW zou wel van plan zijn om Baker te pushen in hun women’s division.

“The Buy In” pre-show voor Fight For The Fallen zal zaterdag beginnen om 7:45pm ET (zondag 1:45am CEST) op het AEW YouTube kanaal. De main show zal beginnen om 8:15pm ET (2:15am CEST) op BR Live.


De aangepaste match card is als volgt:

Cody Rhodes & Dustin Rhodes vs. The Young Bucks

Kenny Omega vs. Cima

Brandi Rhodes vs. Allie

Adam Page vs. Kip Sabian

Frankie Kazarian & Scorpio Sky vs. Pentagon & Rey Fenix

Dr. Britt Baker vs. TBA

Bea Priestley’s AEW debut vs. TBA

Chris Jericho met een live mic

The Buy In Pre-show
MJF, Shawn Spears & Sammy Guevara vs. Joey Janela, Darby Allin & Jimmy Havoc

The Buy In Pre-show
Sonny Kiss vs. Peter Avalon met Leva Bates

Geef een reactie