Onder De Gordel

Uw betrouwbare bron voor alles pro-wrestling

Triple Threat aangekondigd voor NXT TakeOver: Toronto II

1 min read
Featured Video Play Icon

Er werd zojuist een grote wedstrijd aangekondigd voor NXT TakeOver: Toronto. NXT North American Champion Velveteen Dream zal het opnemen tegen Roderick Strong en Pete Dunne in een triple threat match.

Een paar weken geleden werd Velveteen Dream gepinned door Roderick Strong in een six-man wedstrijd. Strong gelooft zo dat hij op de eerste plaats staat voor een kans op de North American Championship. Strong is niet de enige die zijn zinnen heeft gezet op de titel. Voormalig NXT UK Champion Pete Dunne zal ook deel uitmaken van de wedstrijd en zal er een triple threat wedstrijd van maken.

Alsook zijn er twee stipulations vrijgegeven voor de wedstrijd tussen NXT Champion Adam Cole en Johnny Gargano. Cole koos voor een “classic old school wrestling match” en Gargano ging voor een street fight. De derde stipulation wordt door William Regal gekozen als die derde fall er komt.

Geef een reactie