Onder De Gordel

Uw betrouwbare bron voor alles pro-wrestling

Tag Team Match aangekondigd voor AEW Fight For The Fallen

2 min read

Bron: Twitter

AEW heeft net aangekondigd dat er een tag team match zal plaatsvinden met drie teams voor hun Fight For The Fallen evenement.

Deze drie teams zijn Dark Order, Jack Evans & Angelico, en Jungle Boy & Luchasaurus.

De winnaars zullen doorgaan naar de All Out show op 31 augustus voor een kans op een first round bye in het AEW World Tag Team Championship toernooi.

“The Buy In” pre-show voor Fight For The Fallen zal zaterdag beginnen om 7:45pm ET (zondag 1:45am CEST) op het AEW YouTube kanaal. De main show zal beginnen om 8:15pm ET (2:15am CEST) op BR Live.


De aangepaste match card is als volgt:

Cody Rhodes & Dustin Rhodes vs. The Young Bucks

Kenny Omega vs. Cima

Brandi Rhodes vs. Allie

Adam Page vs. Kip Sabian

Frankie Kazarian & Scorpio Sky vs. Pentagon & Rey Fenix

Dr. Britt Baker vs. TBA

Bea Priestley’s AEW debut vs. TBA

Chris Jericho met een live mic

Dark Order vs. Jack Evans & Angelico vs. Jungle Boy & Luchasaurus
Winnaars gaan door naar All Out voor een kans op een first round bye in het AEW World Tag Team Championship toernooi

The Buy In Pre-show
MJF, Shawn Spears & Sammy Guevara vs. Joey Janela, Darby Allin & Jimmy Havoc

The Buy In Pre-show
Sonny Kiss vs. Peter Avalon met Leva Bates

Geef een reactie