Onder De Gordel

Uw betrouwbare bron voor alles pro-wrestling

Roman Reigns wint WWE award op ESPYS van ESPN

2 min read

Bron: Youtube

Roman Reigns heeft net de prijs gewonnen van Best WWE Moment op de 2019 ESPN ESPYS vanuit de Microsoft Theater in Los Angeles. De award werd gegeven voor zijn terugkeer naar Monday Night RAW na zijn tweede gevecht met leukemie.

Andere genomineerden waren Becky Lynch voor het winnen van de RAW en Smackdown Women’s Championship op Wrestlemania 35, Kofi Kingston voor het winnen van de WWE Championship op Wrestlemania 35, en Ronda Rousey voor het winnen van haar eerste RAW Women’s Championship op Summerslam 2018.

De prijs werd uitgereikt onder de categorie ‘Beste Prestatie’. Dit is de eerste keer dat WWE een categorie krijgt op de ESPYS.

De ESPYS verzamelen topsterren uit sport en entertainment om het afgelopen jaar in de sport te herdenken door belangrijke sportprestaties te erkennen, onvergetelijke momenten te herdenken en de toonaangevende artiesten en uitvoeringen te groeten. De show erkent de prestaties in categorieën zoals ‘Beste MLB-speler’, ‘Beste Team’, ‘Beste Vrouwelijke Atleet’, en beste ‘Beste Upset’. Inspirerende menselijke verhalen worden getoond via drie pijlers: de Arthur Ashe Award For Courage , de Jimmy V Award For Perseverance, en de Pat Tillman Award for Service.

Vinden jullie deze keuze terecht? Of hadden jullie liever dat Kofi of Becky deze prijs won. Laat het ons zeker weten op onze socials of onder dit artikel!

Geef een reactie